Britney Spears unohti pukea housut? Poseerasi niukassa gaala-asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias poptähti Britney Spears loisti Billboard Music Awards -palkintogaalassa. Kaunotar nähtiin gaalassa kolmessa eri asussa, minkä lisäksi hän vastaanotti Billboard Milleium Award -palkinnon ja antoi ikimuistoisen esityksen yleisölle.

Britney Spears saapui gaalaan popdiivan elkein musta paljastava asu yllään. Asu koostui mustista alusvaatteista ja niiden yli puetusta pikkuriikkisestä pitsimekosta, mustasta laahuksesta ja korkokengistä, joissa oli yli polviin ulottuva verkkovarsi.

Spears esiintyi punaisessa vieläkin paljastavammassa asussa, joka sai monet huokailemaan. Poptähti halusi selkeästi esitellä hänen kuntokuurinsa aikana saatuja tuloksia eivätkä ne jääneetkään keneltäkään huomaamatta.

Esityksen jälkeen Spears sujahti vielä kolmanteen asuun, joka jatkoi paljastelevaa teemaa. Vaaleansininen asu koostui topista ja hameesta, ja antoi kaikkien ihastella naisen teräksisiä vatsalihaksia. Ilmeisesti Spears on joutunut katsomaan syömisiään vähän tarkemmin ennen gaalaa, koska hän kommentoi Instagram-kuvassaan haluavansa juuri nyt vain juustohampurilaista.

Splash
Splash

After tonight… All I really want is a cheeseburger ? #BBMAs

Kuva, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi

This award & this night meant the world to me… Thank you @bbmas, my amazing crew, dancers & of course my fans ?

Kuva, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi