Farrah Abrahamin kurvit saivat miesten jakamattoman huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV:n esittämästä Teen Mom -televisiosarjasta julkisuuteen singahtanut realitytähti Farrah Abraham ruotii kovin sanoin muita julkisuuden henkilöä. Taannoin hänen arvostelunsa alle joutui Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelman tunnettu perhe. Nyt hänet on kuvattu omissa synttäribileissään.

25-vuotta täyttänyt Farrah oli sonnustautunut omille synttäreilleen rohkeaan syntisen punaiseen iltapukuun, jossa oli erittäin antava kaula-aukko. Mukana juhlissa oli myös toinen MTV-teiniäiti Janelle Evans.

MTV-kanavan realitysarjaa tähdittänyt teiniäiti Farrah Abraham on niittänyt kyseenalaista julkisuutta tekemillään valinnoillaan. Hän on muun muassa käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran rahaa ja kokeillut siipiään aikuisviihde-elokuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash