18-vuotias Kylie Jenner kuumissa herutuskuvissa Instagramissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien sisaruksista nuorin Kylie Jenner ei ole koskaan häpeillyt esitellä omaa vartaloaan. Kylie Jenner on totuttu näkemään paljastelevissa asuissa, mutta 18 vuotta täytettyään kaunotar on suostunut yhä seksikkäämpiin kuvauksiin.

Nyt Kylie Jenner on ollut Los Angelesissa toimivan kuvaajan ja ohjaajan Sasha Samsonovan mallina. Samsonova on tunnettu hänen ottamista seksikkäistä ja moderneista kuvista, joiden malleina toimii useimmiten naispuolinen henkilö. Uusimmissa mustavalkoisissa kuvissaan hän on saanut mallikseen nuoren Kylien.

Kylie ei paljasta kuvissa mitään mitä häneltä ei oltaisi jo nähty, mutta aistillinen poseeraus ja tiukka kuvausasu tekevät kuvista kuitenkin todella seksikkäät. Naisella on yllään musta tiukka mekko, joka näyttää olevan materiaaliltaan kiiltävää nahkaa tai lateksia. Tämän lisäksi kaunottaren hiukset on kasteltu ja iho öljytty, mikä tekee kuvista entistäkin kuumempia.

Favorite baby girl ❤️??

Kuva, jonka Sasha Samsonova (@sashasamsonova) julkaisi

I mean…❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️?? @kyliejenner

Kuva, jonka Sasha Samsonova (@sashasamsonova) julkaisi