Steven Seagal iski pilailijan tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään erikoisesta tilanteesta, joka syntyi Paris Hiltonin päädyttyä pilailija Ramez Galalin uhriksi. Hiltonin tapauksesta on paljastunut outoja käänteitä, mutta myös näyttelijä Steven Seagal joutui pilailun kohteeksi. Hän iski lopulta Galalin tajuttomaksi.

Seagal oli mukana Marokossa kuvatussa Ramez Plays with Fire -ohjelman pilailussa. Siinä näyttelijä vietiin pilvenpiirtäjään, ja pian sen jälkeen talon huijattiin olevan tulessa, Albawaba.com uutisoi. Steven Seagal pakeni liekkejä pilvenpiirtäjän katolle, jossa odotti helikopteri ja sen sisällä palomieheksi pukeutunut Ramez Galal. Hän paljasti näyttelijälle tulipalon olleen vain pilaa, jolloin Seagalin kerrotaan iskeneen miehen tajuttomaksi.

Paris Hiltonin tapauksessa hänet pantiin viime vuonna lentokoneeseen, jonka uskoteltiin putoavan. Sen jälkeen Hilton haastoi pilailijat oikeuteen. Äskettäin TMZ kuitenkin paljasti, että Hiltonille oli sen tietojen mukaan maksettu pilaan osallistumisesta, eli Paris oli tietoinen siitä jo etukäteen. Mikäli paljastus pitää paikkansa, asettaa se kyseenalaiseksi kaikki Ramez Galalin aikaisemmatkin pilavideot.