Taaperoa ja koiraa opetettiin puhumaan – et arvaa kumpi oppi ensin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Andres Diaz on vaimoineen onnistunut kuvaamaan huvittavan kotivideon, jossa he kannustivat lapsenlastaan sanomaan ensisanansa. Sohvan vieressä seisoskeleva taapero tuijotti kameraan ja yritti äännähdellä isovanhempiensa kannustamana.

Vieressä istuva koira pisti kuitenkin lasta paremmaksi. Se alkoi äännähdellä kovaäänisemmin ja tuijotti omistajansa sylissä olevaa ruoka-astiaa. Kun Ginette kannusti taaperoa sanomaan: ”Mama!”, alkoi koira harjoitella tarkemmin ääntälemistään.

Lopulta koira sanoi omistajalleen kovaanääneen: ”Mama!”. Metro-lehden mukaan koira oppi ensisanansa ennen taaperoa. Ilmeisesti koiran tempaus ei ollut taaperon mielestä hauska, sillä se laittoi kätensä koiran kuonon eteen. Perheen älykäs hännänheiluttaja oli varastanut show’n pieneltä taaperolta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat