Tupacin Hummer-maastoauto myytiin jättisummalla – vanhat C-kasetitkin mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-artistien keskuudessa väkivaltainen kuolema on perinteisesti ollut yleisempää kuin missään muussa musiikkigenressä. Tunnetuin räppärimurha on Tupac Shakurin kuolema, josta on sittemmin liikkunut toinen toistaan hurjempia väitteitä motiiveista lavastukseen ja salaliittoon.

Nyt Tupacin omistama Hummer-maastoauto on myyty jättisummalla, kun auto vaihtoi omistajaansa huutokaupassa peräti 337.144 dollarilla.

6,5-litraisella V8-moottorilla varustetussa automaattivaihteisessa autossa on timanttikoristeiset puskurit ja auton ulkopuolellakin on äänentoisto. YAKNPAK-rekisterikilvellä varustetussa Hummerissa oli mukana vielä Tupacille kuuluneita C-kasetteja muun muassa Michael Jacksonilta ja Death Row Recordsilta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash