Kaikkien aikojen lahjaidea: 3D-tulostettu kopio synttärisankarista

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsinkin aikuisiällä monien on todella vaikea keksiä ystävilleen muita lahjoja kuin tavanomaisia kirjoja, alkoholijuomia tai arkisia käyttöesineitä. Hauskat ja poikkeavat lahjat ovat kuitenkin niitä, jotka muistetaan parhaiten. Nyt Yhdysvalloissa on yleistynyt todella upea lahjaidea.

3D-tulostinten yleistyminen on tuonut alan tutuksi monille, ja nyt eräs studio on ryhtynyt tekemään 3D-kopioita ihmisistä. Ensin ihmisestä otetaan skannaus ja valokuvat, ja sen jälkeen 3D-tulostin tulostaa niiden avulla pienoismallin ihmisestä.

Ainakin oheisen videon perusteella tulokset ovat todella upeita ja autenttisen näköisiä. Samalla videon julkaissut nainen antaa katsojalle luennon itsensä hyväksymisestä sellaisena kuin on. Sitä kannattaa juhlistaa esimerkiksi 3D-versiolla omasta itsestään.