Eva Longoria naimisiin – romanttinen seremonia auringonlaskussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

41-vuotias näyttelijätär Eva Longoria on mennyt naimisiin José Bastónin kanssa Meksikon upeissa maisemissa illan hämärtyessä. Longoria ja Bastón sanoivat toisilleen tahdon upealla ulos rakennetulla alttarilla, jonka taakse aurinko laski seremonian aikana.

Kauniita häitä oli juhlimassa muun muassa Victoria ja David Beckham, jotka näyttivät nauttivan meksikolaisista häistä täysin siemauksin. Ainut asia mistä Victoria ei ollut innoissaan oli Uggs-tossut, jotka morsian pakotti ystävänsä jalkaan häiden jälkeisenä päivänä.

Juhlavieraat ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa tunnelmia häistä ja kauniita yhteiskuvia morsiamen kanssa. Longorialla oli yllään kaunis ja pelkistetty hääpuku, joka myötäili naisen vartaloa ja istui morsiamelle kauniisti. Victoria juhli ystävänsä häitä mustissa, mutta näytti synkästä värivalinnasta huolimatta tyylikkään huolitellulta kuten aina.

Partied all weekend with the coolest couple… @victoriabeckham @davidbeckham @courtneym_lopez #EvaAndPepe

Kuva, jonka Mario Lopez (@mariolopezextra) julkaisi

#Repost @evalongoria ・・・ I can't believe she put me in Uggs!! You can't say no to the bride!!!! x vb

Kuva, jonka Victoria Beckham (@victoriabeckham) julkaisi