Matkustaja ei suostunut käyttämään turvavyötä – Finnairin lento kääntyi takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ajoittain maailmalta kantautuu uutisia matkustajista, joiden ikävien toilailujen takia suurelle joukolle muita matkustajia aiheutuu myöhästymisiä tai muita ongelmia. Tänään tiistaina Finnairin Helsingistä Kööpenhaminaan matkalla ollut lento AY665 joutui poikkeuksellisiin ongelmiin.

Staran saamien tietojen mukaan jo kiitotielle rullaamassa ollut lentokone joutui keskeyttämään lähtövalmistelut ja palaamaan takaisin lähtöportille, koska yksi matkustajista ei suostunut käyttämään turvavyötä. Lopulta lentokone palasi portille, jonne henkilökunta oli kutsunut poliisit matkustajaa vastaan. Lisäksi matkustajan matkatavarat jouduttiin etsimään ruumasta ja poistamaan lentokoneesta.

Lopulta lento pääsi lähtemään myöhässä ja matkustajat pääsivät Kööpenhaminaan. Finnair vahvisti Staralle tiedot tapauksesta.

– Tänään tosiaan AY665 Kööpenhaminaan palasi lähtöportille Helsingissä matkustajan kieltäydyttyä kiinnittämästä turvavyötä. Turvavyön on oltava kiinnitettynä nousun ja laskun aikana ja suosittelemme sen kiinnipitämistä myös muulloin lennon aikana aina istuttaessa. Turvallisuus on meille aina ensimmäinen prioriteetti ilman poikkeuksia, Finnairista kerrottiin.