Kardashianien äiti Kris Jenner haluaa vaihtaa sukunimensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuusikymppinen Kardashianin klaanin matriarkka ja manageri Kris Jenner on kertonut, että hän haaveilee sukunimenvaihdoksesta. Kris Jenner erosi asianajaja Robert Kardashianista vuonna 1991 naidakseen Bruce Jennerin aviomiehekseen.

Kris Jenner paljasti äskettäin Rikkaat Kardashianit -televisiosarjan jaksossa, että hän käyttää edellistä sukunimeään häikäilemättömästi hyväksi esimerkiksi ravintolavarauksia tehdessään. Nainen kertoi tyttärelleen Khloe Kardashianille, että hän aikoo muuttaa nimensä lopullisesti takaisin Kardashianiksi. Hän on omien sanojensa mukaan aikoinaan ollut se alkuperäinen Kardashian ennen kuin hänen tyttärensä nousivat kuuluisuuteen.

Kris Jenner oli 24 vuotta naimisissa entisen olympiatähti Bruce Jennerin kanssa. Bruce Jenner vaihtoi hiljattain sukupuoltaan naiseksi ja hänet tunnetaan nykyisin Caitlyn Jennerinä. Kris perusteli päätöstään nimenvaihdokseen myös sillä, että mikäli Bruce voi muuttaa nimensä Caitlyniksi, on hänellä yhtälainen oikeus palata takaisin Kardashianiksi.