Kun kosinta tulee täysin puskista – lautaselta löytyi yllättävä viesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kosimista jännittävät miehet kaipaavat välillä hieman ulkopuolista apua suunnitellessaan rakkaimmalleen parasta ja ikimuistoisinta kosintaa, johon toinen osapuoli vielä vastaa myöntävästi. Tällä kerralla eräs mies sai apua suloiselta laiskiaiselta.

Walter oli kertonut tyttöystävälleen Carlylle vievänsä hänet viettämään hauskaa päivää Busch Gardens -tarhalle. Mies ei kuitenkaan ollut kertonut naiselle, että he pääsevät syöttämään tarhassa asustelevaa kuuluisaa Harry-nimistä laiskiaista.

Laiskiaisen näkeminen tuli naiselle yllätyksenä, minkä vuoksi nainen oli jo puhjeta onnenkyyneliin. Kun hän sai käsiinsä laiskiaiselle syötettävän ruoan tarjottimella, Carly huomasikin, että ruoalla oli kirjoitettu kosinta. Carly vastasi kosintaan epäröimättä myöntävästi ja meni liikuttuneena halaamaan tulevaa aviomiestään.