Angelina Jolie professoriksi kauppakorkeakouluun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

40-vuotias näyttelijätär Angelina Jolie on ehtinyt tekemään elämässään jo paljon. Hän on Oscar-palkittu näyttelijä ja hyväntekijä, minkä lisäksi nainen voi lisätä nyt myös professorin viran arvostetussa korkeakoulussa omiin ansioihinsa.

Angelina Jolie on valittu Englannin maineikkaimpaan kauppakorkeakouluun professoriksi. Jolie alkaa opettamaan London School of Echonomics -oppilaitoksen opiskelijoille yksikössä, joka on nimeltään Centre for Women, Peace and Security.

Jolie luennoi naisten asemasta, rauhasta ja turvallisuudesta, ja haluaa nostaa esille sellaisia aiheita kuin esimerkiksi sen, että raiskausta ja naisen alistamista käytetään sodankäynnissä välineenä. Jolie kommentoi Independent-lehden mukaan odottavansa paljon opettamiselta sitä, että hän pääsee keskustelemaan asioista opiskelijoiden kanssa ja pääsee myös itse oppimaan heiltä.