Baileys tehdään nyt mantelimaitoon – sopii myös vegaaneille

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baileys-kermalikööri maistuu monille konjakin sijaan kahvin kanssa, ja se toimii myös monissa jälkiruoissa ja leivonnaisissa antamassa makua. Nyt Baileys on päättänyt saattaa herkullisen kermaliköörinsä myös vegaanien ja maitoallergikkojen maisteltavaksi.

Baileys lanseerasi uuden mantelimaitoon tehdyn Baileys Almande -liköörin, joka sopii myös vegaaneille, keliaakikoille ja maitoallergikoille. Baileys Almande -likööri maistuu valmistajan mukaan makealta mantelilta ja vaniljalta, ja se on täysin maidoton ja gluteeniton vaihtoehto muille Baileys-likööriperheen tuotteille.

Yhtiö ehdottaa juomaan uutta mantelilta maistuvaa herkkulikööriään suoraan jäiden kanssa tai seikoittaen liköörin esimerkiksi kookosveden kanssa, jolloin yhdistelmästä syntyy raikas ja kesäinen drinkki. Baileys Almande -liköörin myötä myös maitoa karttavat voivat viimein päästä maistelemaan kermaista alkoholijuomaa.