Seksihuvipuisto Brasiliaan – aktivoi sukupuoliviettiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilia on tunnettu seksikkäistä naisista ja heidän upeista takamuksistaan. Nyt maahan matkustaville on luvassa myös toisenlaista erotiikkanautintoa, kun kahden tunnin päähän pääkaupunki Sao Paulosta avataan seksiteemalla rakennettu huvipuisto.

Brasilialaiseen Piracicaban kaupunkiin avataan vuonna 2018 seksiteemahuvipuisto nimeltään Erotikaland. Puistossa voi nauttia kiihkeätunnelmaisesta hurvittelusta. Huvipuistoon rakennetaan vibraattori-istuimilla varustettu 7D-elokuvateatteri, sukupuolielimiä muistuttavat törmäilyautot, nudistiuima-allas ja nautintoja tarjoava juna.

Puistoon rakennetaan myös sukupuoliviettiä kiihottava myymälä. Lisäksi huvipuisto tulee muistuttamaan kävijöitä turvaseksin tärkeydestä. Huvipuistossa ei saa harrastaa seksiä, mutta sen viereen rakennetaan majoitusalanliikkeitä intohimoisia kävijöitä varten. Huvipuisto tuo alueelle 250 työpaikkaa. Erotikalandin sisäänpääsymaksu on sata dollaria, eli noin 90 euroa, Daily Mail uutisoi.