Lammasfarmarilla oli tylsää – ilmakuvasta paljastui valtava sukuelin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lammasfarmarin työ voi ilmeisesti olla välillä hieman pitkästyttävämmän puoleista, minkä vuoksi eräs farmari päättikin piristää työpäiväänsä ja kaitsea lampaita toisella tapaa. Lammasfarmari ajoi lampaat muodostelmaan, joka paljastui vasta ylhäältä päin katsottuna.

Australiassa New South Walesissa työskennellyt lammasfarmari oli päättänyt ohjata lampaansa suureen peniksen malliseen muodostelmaan. Lampaat oli houkuteltu muodostelmaan ruoalla, joka oli levitetty suurelle nurmikentälle peniksen muotoon.

Lampaat levittäytyivät syömään pitkin muodostelmaa, minkä ansiosta penis sai lampaista koostuvat valkoiset ääriviivat. Muodostelma paljastui vasta kun kamera lennätettiin nurmialueen ylle kuvaamaan lampaita korkeuksista käsin.