Lammaslauma löysi kannabista – ahdistelee huumepäissään kyläläisiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walesissa suuri lammaslauma on löytänyt nurmialueelta kannabista. Lampaat ovat ilmeisesti nautiskelleet kyseistä huumausainetta sen verran, että ne ovat alkaneet riehumaan ja olemaan vaaraksi ihmisille.

Walesissa on aiheuttanut ongelmia The Telegraph -lehden mukaan se, että joitain maatuvia jätteitä pudotetaan sattumanvaraisesti isoja lastillisia luontoon. Nyt suurelle alueelle oli pudotettu jätettä, joka oli ollut peräisin aiemmin löytyneen kannabisviljelmän tuhoamisesta.

Lammaslauma oli löytänyt kannabisviljelmän jätteet, minkä jälkeen lampaat olivat alkaneet mutustelemaan kannabiskasveja hyvällä ruokahalulla. Kannabiksen vaikutuksen alaisena lampaat olivat alkaneet riehumaan ja käyttäytymään holtittomasti murtautuen esimerkiksi asukkaiden taloihin ja sotkien asunnot.