Ruotsalaismies korkokengissä työmaalle – tasa-arvon nimissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina on keskusteltu paljon siitä minkä vuoksi monien ammattien pukukoodiin kuuluu naisilla epämukavat korkokengät pakollisena osana työasua. Eräs rohkea remonttireiska halusi ilmaista oman kantansa asiaan pukeutumalla itse hieman epätavallisemmin omalle työmaalleen.

Ruotsalainen 25-vuotias Emil Andersson ei voi ymmärtää sitä minkä vuoksi naisten tulisi välttämättä pukeutua töihin epämukaviin korkokenkiin. Tasavertaisuuden nimissä Andersson päätti yllättää kaikki työkaverinsa ilmestymällä työmaalleen korkeissa pinkin värisissä naisten korkokengissä.

Kuten mies hyvin videolla osoittaa, korkokengät eivät vaikuttaneet hänen työnsä jälkeen, mutta omaan mukavuuteen ne vaikuttivat huomattavan paljon. Monet naiset pystyisivät esimerkiksi asiakaspalvelutehtävissään suoriutumaan varmasti hyvin elleivät jopa paremmin mukavat kengät jalassaan.