YouTuben supertähtipari lopettaa – miljoonat surevat

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jesse Wellens ja Jeana Smith ovat pariskunta, joka on jo vuosia pitänyt yhdessä yhtä YouTuben suosituimmista videoblogeista. Nyt pariskunta on järkyttänyt faneja uusimmalla videollaan, jossa he kertovat lähtevänsä eri suuntiin ja lopettavansa päivittäisen videobloggaamisen.

Pariskunnalla on yhteinen BFvsGF-niminen videoblogi, jolla on YouTubessa jo lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa. Videoblogi päivittyi todella usein ja pari kuvasikin lähes kaiken elämästään julkaisten noin viisi videota viikoittain. Nyt he ovat kuitenkin saaneet tarpeekseen.

Jesse ja Jeana kertovat uudella videollaan itkuisena, että Jesse on päättänyt muuttaa toiseen kaupunkiin. He kumpikin rakastavat videoiden tekemistä, mutta päivittäinen bloggaaminen ja yhteisen kanavan päivittäminen tulee nyt loppumaan. Pariskunta ei ole sallinut videoon kommentteja, mutta miljoonat fanit ovat varmasti todella pettyneitä pariskunnan kertomiin suru-uutisiin.