Bile-Dani ryhtyi artistiksi – single julkaistaan ensi viikolla: ”Tää on niin kesähitti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten tietoisuuteen nousi taannoin uusi kotimainen realitytähti Bile-Dani, joka jakaa vahvasti mielipiteitä. Hottikset ja Temptation Island Suomi -ohjelmista tutuksi tullut mies on Staran saamien tietojen mukaan ryhtynyt artistiksi.

Kuuntele maistiainen tästäBile-Danin Mä tahdon -esikoissingle julkaistaan jo ensi viikolla 3. kesäkuuta.

– Idea lähti eräällä keikkareissulla, kun kaveri totesi että mitä jos Bile-Dani alkaisi tekemään vähän suomenkielistä musiikkia. Kaverin kautta tuli sitten kontakti TCT-yhtyeessä vaikuttavaan Tuomas ”TL” Lehtiseen, jonka kanssa alettiin työstää biisiä, Bile-Dani kertoi Staralle.

– Pian huomasimme, että yhteinen kemiamme osui kohdalleen ja saimme loihdittua upean kappaleen. Sävellyksen hoiti kokonaan Tuomas, mutta sanoitukset teimme yhdessä. Ensimmäisen singlen jälkeen on luvassa vielä enemmänkin musiikkia myöhemmin tänä vuonna. Tää biisi on niin kesähitti vuodelle 2016, Bile-Dani uskoo.