Hämmästyttävä yhdennäköisyys! Kroatialaisnainen kuin Kim Kardashian

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet pyrkivät jäljittelemään Kim Kardashianin tyyliä, mutta harva heistä muistuttaa yhtä paljon esikuvaansa kuin Instagram-tähdeksi noussut kroatialaisnainen. Meikkitaiteilija Jelena Peric on kuin ilmetty Kardashianit -tähden kaksoisolento.

Kroatian Zagrebmissä asuva Jelena Peric on herättänyt maailmanlaajuista huomiota hämmästyttävän paljon amerikkalaistähteä muistuttavien piirteidensä sekä meikkaus- ja pukeutumistyylinsä ansiosta. Meikkitaiteilijalla onkin Instagramissa jo yli 703 tuhatta seuraajaa.

Jelena on myös tehnyt lukuisia videoita, joissa hän opettaa meikkaamaan Kim Kardashianin tavoin. Vaikka Jelena on imarreltu tullessaan yhdistetyksi amerikkalaistähteen, kertoo hän Daily Mail -lehden mukaan pitävänsä vertauksia toisinaan myös hieman tylsinä.

#MOTD? @makeupgeekcosmetics @mannymua733 eyeshadow palette @anastasiabeverlyhills brow duoEbony @lillylashes @lillyghalichi in style 'J_make_up' (shop at Lillylashes.com)? @sigmabeauty mascara Black sinuosity lash (JGLAM for 10% off on any Sigma product) @defacosmetics graphite eye pencil Gangster @natashadenona Face glow foundation 30 @contourcosmetics palette @lauramercier @lauramercieruk Translucent powder @supermomthailand blush Pink lily @gerardcosmetics matte lipsticks Cher & Aphrodite mixed @gerardcosmetics Highlighter Sophia #j_make_up #jglam #j_make_uplashes #LillyLashes #lillyghalichi #makeupgeekcosmetics #makeupgeek #anastasiabeverlyhills #vegas_nay #hudabeauty #wakeupandmakeup #melformakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #talkthatmakeup #brian_champagne #sigmabeauty #Sigmabrushes #sigma #mannymua #gerardcosmetics #laurag_143 #lauramercier #natashadenona #maccosmetics #makeup#beauty #beautyblogger

Kuva, jonka Jelena Peric (@j_make_up) julkaisi