Rihanna yllätti läpikuultavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna ja räppäri Drake ovat vierailleet tiuhaan tahtiin toistensa konserteissa. Lavalla parin välinen kemia on ollut selvää, mutta pari on kuitenkin kiistänyt huhut seurustelusta. Viime viikolla People Magazine -lehti vahvisti, että Rihanna ja Drake seurustelevat.

Eilen Rihanna kuvattiin New Yorkissa saapuessaan Guccin asussa shoppailemaan. Mekko oli läpikuultava, eikä se onnistunut peittämään tähden kaikkia ruumiillisia avuja.

Keskiviikkona 4. toukokuuta Rihanna ja Drake esittivät yhdessä Rihannan keikalla Los Angelesissa naisen Work-kappaleen. Lavalla nähtiin selvää kemiaa ja parin välistä sähköä, kun Rihanna tanssi viettelevästi vasten Drakea, joka näytti nauttivan näkemästään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat