Vauvan itku loppuu kuin seinään – Justin Bieberin ansiosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat itkevät väsyneinä, nälkäsinä ja silloin kun niihin sattuu esimerkiksi uusien hampaiden puhkeaminen suuhun. Pienten lasten vanhemmat kuitenkin tietävät, että aina vauvan itkulle ei ole löytyä järkiperäistä syytä eikä lapsi rauhoitu vaikka sille tarjoaisi kuun ja taivaan.

Eräs pienen vauvan äiti on saanut huomata, että hänen lapsensa itkuun on yksi kätevä hoitokeino. Justin Bieberin Love Yourself -niminen hitti saa tyttövauvan itkun loppumaan sillä sekunnilla kun vauva kuulee Justinin laulamat ensimmäiset sanat kappaleesta.

Videolla nähdään kuusikuukautinen Layla-tyttö, joka makoilee itkuisena omassa sitterissään. Kun äiti soittaa tytölleen Justin Bieberin kappaletta, tyttö lopettaa heti itkemisen ja alkaa kuuntelemaan musiikkia. Toivottavasti Bieberin musiikki on myös äidin mieleen, koska popparin sulosävelet tulevat raikaamaan talossa luultavasti vielä vuosia.