Mies ottaa käteensä puunpalan – lopputulosta vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteiset käsityötaidot nousevat näin teknologian aikakaudella arvoon arvaamattomaan. Kuinka moni oikeasti osaa virkata filminauhasta villapuseroita tai rakentaa vanhoista kengistä kirjahyllyn, kuten suomalaisten suosikkisarjoissa tehdään?

Saksalaissyntyinen Joachim Seitfudem kaivertaa puusta ällistyttäviä taideteoksia. Nykyisin Bristolissa asuvan miehen teokset ovat surrealistisia veistoksia, joissa ei säästellä yksityiskohtia tai mielikuvitusta. Hän on tehnyt puuveistoksia ammatikseen 15-vuotiaasta saakka.

Seitfudemin teokset ovat kaukana puukäsityötuntien linnunpöntöistä. Hän kaivertaa pääkalloja, kauhuhahmoja, kasvoja ja mielikuvitusolentoja. Painakaa nimi mieleen, tästä puusepästä kuullaan vielä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat