Mies laittoi tyrmäystippoja naisten juomiin – sitten alkoi tapahtua!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sonia Ulrich oli ollut ystäviensä Monica Kenyonin ja Maria Saltzerin kanssa Fig-nimisessä ravintolassa Los Angelesissa. Naiset olivat huomanneet, että viereisessä pöydässä oli tapahtunut jotakin epäilyttävää, minkä jälkeen oikein toimittuaan naiskolmikko esti mahdollisen raiskauksen.

Naiset olivat huomanneet, että viereisessä pöydässä ollut mies oli kaatanut jauhetta naisseuralaisen punaviinin sekaan kun nainen oli lähtenyt vessaan. Naiset olivat menneet varoittamaan vessaan mennyttä naista, jolloin oli käynyt ilmi, että mies oli ollut vielä naisen hyvä ystävä.

Nainen ei juonut punaviiniään loppuun vaan tilasi pelkkää vettä. Naiskolmikko oli käynyt ilmoittamassa tapahtuneesta vielä henkilökunnalle, joka oli soittanut poliisit paikalle.

Turvakameran nauhasta oli pystytty varmistamaan, että mies oli todella yrittänyt huumata naispuolisen ystävänsä. Kun poliisit tulivat pidättämään hänet, mies ei ollut ihmetellyt tai vastustellut, vaan lähtenyt rauhallisesti heidän mukaansa.