Pössyttelijä soitti poliisille – luuli saaneensa ampumahaavan takapuoleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisien työ on toisinaan kuin sketsisarjasta. Teksasilaiset poliisit kirjoittivat äskettäin sattuneesta kommelluksesta Facebookissa, kun paikallinen mies luuli saaneensa luodista peppuun. Totuus oli hieman toisenlainen.

Groesbeckin poliisilaitos oli saanut hälytyksen kaupungin asuntovaunualueelle. Mies oli soittanut hädissään hätäkeskukseen ja kertonut, että joku oli ampunut häntä vasempaan kankkuun. Luoti oli osunut hänen mukaansa takapuoleen, kun hän oli istuskellut asuntovaununsa terassilla.

Paikalle menneet poliisit totesivat nopeasti, että mies oli poltellut kasapäin kannabista. Todellisuudessa alueella oli riehunut myrsky, joka oli pelästyttänyt toisen miehen koirista ja eläin puri omistajaansa takapuoleen. Soittaja toimitettiin ensiapuun paikattavaksi.