Michellen vartalo yksi maailman ihailluimmista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on nykyisin yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo yli kahdeksan miljoonaa käyttäjää.

30-vuotta helmikuussa täyttänyt Michelle ”La Cuerpa” Lewin laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi fitnessin supertähdeksi. Hän on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa. Michelle on fitness-maailman kuumimpia tähtiä.

Viime vuonna Michelle kertoi nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.

When nothing else matters ✔️ @LeeLHGFX

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

Caption this… ?✌?️

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

One of those days…

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

?SNAPCHAT michelle.lewin?

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

Not any given monday

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi