Näin viinipullon korkki avataan puhalluslampulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ovat törmänneet joskus tilanteeseen jossa viinipullon korkki pitäisi saada auki, mutta kierrekorkin avaajaa ei ole sattunut mukaan. Onneksi internet tarjoaa lukuisia ratkaisuja tähänkin ongelmaan.

Youtube-käyttäjä Dave Haxin tuoreella videolla viinipullo avataan puhalluslampun avulla. Menetelmä on varsin yksinkertainen: Lamppua käytetään kuumentamaan ilmaa korkin alapuolella.

Ilma laajenee kuumentuessaan, jolloin korkki työntyy ulos pullon suusta. Menetelmän kanssa täytyy tietenkin olla varovainen, sillä lasi saattaa mennä rikki kuumentuessaan liikaa. Viinipullon kannattaa antaa jäähtyä ennen kuin juomaa kaadetaan lasiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat