Apina nappasi pojan kameran – kuvasi sillä selfievideon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muutamia hauskoja esimerkkejä on jo nähty siitä mitä voi tapahtua kun apina pääsee kosketuksiin kameran kanssa. Eräs opiskelijapoika kokeili onneaan ja jätti oman GoPro-kameransa esille eläintarhassa siinä toivossa, että hän saisi hyvää materiaalia apinoista.

Poika oli ollut Costa Ricassa Manuel Antonia National Park -kansallispuistossa. Hän oli päättänyt jättää kameransa puuhun siinä toivossa, että hän saisi tallennettua apinoista hyvää lähikuvamateriaalia. Yksi apina oli kiinnittänyt heti huomionsa kameraan ja napannut sen nopeasti mukaansa.

Apina kuvasi hauskaa materiaalia itsestään ja lähellä olevista lajitovereistaan pienellä kameralla, joka oli kiinnittänyt apinan mielenkiinnon. Videolle tallentui hauska hetki, jolloin apina katseli suoraan kameran linssiin ja antoi kameralle suukon.