Sovellus muuttaa Instagram-kuvat taidegalleriaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagram-kuvia ei tarvitse enää tihrustaa älypuhelimen pieneltä näytöltä käsin. Sketchfab-yrityksen tuore sovellus tuo Instagramin virtuaalilasien aikaan tekemällä kuvista kolmiulotteisen gallerian.

Instamuseum muuttaa Instagram-käyttäjän syötteen eräänlaiseksi virtuaalimuseoksi, jossa voi liikkua vapaasti. Oman virtuaaligallerian voi luoda rekisteröitymällä palveluun ja syöttämällä Instamuseumin kotisivuille Instagram-nimimerkkinsä. Tämän jälkeen näyttelylle voi valita haluamansa ulkoasun.

Omassa virtuaaligalleriassa voi toistaiseksi olla esillä enintään 12 kuvaa. Instamuseum-kokemus on parhaimmillaan virtuaalikypärällä tai Google Cardboardin tapaisilla laseilla, mutta galleriassa voi vierailla myös verkkoselaimella. Edelleen kehittelyn alla olevaan sovellukseen voi lähitulevaisuudessa odottaa myös uusia ominaisuuksia.

Curioos Instamuseum

by Curioos

on Sketchfab