Sovellus muuttaa Instagram-kuvat taidegalleriaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagram-kuvia ei tarvitse enää tihrustaa älypuhelimen pieneltä näytöltä käsin. Sketchfab-yrityksen tuore sovellus tuo Instagramin virtuaalilasien aikaan tekemällä kuvista kolmiulotteisen gallerian.

Instamuseum muuttaa Instagram-käyttäjän syötteen eräänlaiseksi virtuaalimuseoksi, jossa voi liikkua vapaasti. Oman virtuaaligallerian voi luoda rekisteröitymällä palveluun ja syöttämällä Instamuseumin kotisivuille Instagram-nimimerkkinsä. Tämän jälkeen näyttelylle voi valita haluamansa ulkoasun.

Omassa virtuaaligalleriassa voi toistaiseksi olla esillä enintään 12 kuvaa. Instamuseum-kokemus on parhaimmillaan virtuaalikypärällä tai Google Cardboardin tapaisilla laseilla, mutta galleriassa voi vierailla myös verkkoselaimella. Edelleen kehittelyn alla olevaan sovellukseen voi lähitulevaisuudessa odottaa myös uusia ominaisuuksia.

Curioos Instamuseumby Curiooson Sketchfab