Vaasalaisyrittäjältä pysäyttävä video: ”Aitoa elämää vai kopiota siitä”

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Vaasalainen 21-vuotias yrittäjä Samuel Glassar julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa hän käsittelee erityisesti itsensä kehittämiseen ja menestymiseen liittyviä aihepiirejä. Videot pyrkivät antamaan varsinkin monille nuorille uutta suuntaa aidompaan ja parempaan elämään.

Tällä videolla hän kiteyttää mainiosti matkapuhelinten alati kasvaneen roolin elämässä. Monet artistit ovat kertoneet olevansa pettyneitä siihen, että merkittävä osa yleisöstä ei nauti keikasta itse, vaan sen sijaan kuvaa keikan kännykkävideolle. Nyt Glassar pureutuu samaan aiheeseen hieman laajemmin Ruutuaika-videossaan.

– Me valitaan taltioidaanko me vastaantulevia tilanteita vai koetaanko me niitä. Ja me valitaan keskustellaanko me toiselle ihmiselle aidosti, vai korvataanko me se neljän tuuman ruudulla. Ensi kerralla kun otat puhelimen taskusta, niin mieti haluatko kokea aitoa luonnollista elämää vai kopiota siitä, Glassar kiteyttää.