Fitness-kaunotar hämmentää – nämä kuvat ikuistettiin peräkkäin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina medialukutaito on opettanut ihmisille, että kuvatkaan eivät enää nykyisin kerro yksiselitteisesti totuutta, sillä varsinkin mainoskuvissa vartaloita muokataan hyvinkin rajusti kuvankäsittelyllä. Aina ei kuitenkaan tarvita digiteknologiaa, että kuvasta saa upean.

Instagramissa menestystä niittänyt fitness-kaunotar Anna Victoria on aiheuttanut kohun kuvillaan, jotka hän omien sanojensa mukaan ikuisti peräkkäin, vain parin minuutin erolla. Cosmopolitanin uutisoimissa kuvissa hänen vartalonsa on kuin eri muotista, ja otokset korostavat asennon ja kuvakulman merkitystä.

– Vasemmanpuoleinen kuva otettiin päivä ennen häitä ja oikeanpuoleinen kuva otettiin… kaksi minuuttia myöhemmin! Joku kertoi minulle aiemmin, että jokaisella ihmisellä on hyvät kuvakulmat ja huonot kuvakulmat, Anna Victoria kirjoitti kuvatekstissä.

Anna on julkaissut Instagramissa myös muun muassa treenikuviaan sekä muita kuvavertailuja eri ihmisten laihdutuksista.

Ladies! Join me in the #LoveMyShape campaign with @Shape_Magazine if you want to celebrate body positivity! Share a picture where you feel strong and beautiful and let us know why you love your shape! #fbggirls ••• I love my shape because I have built it. I have worked hard for the body I have and it's not the physical exterior I'm most proud of, it's the strength and the energy that makes me more confident than anything. When I was younger, I was always insecure about having no curves on bottom, and through strength training I have built my own curves. But it's not the curves themselves that make me proud, it's all the sweat and tears that went into setting a goal for myself, struggling, overcoming and succeeding. ? Now it's your turn! Tag #LoveMyShape and join me!

Kuva, jonka Anna Victoria (@annavictoria) julkaisi