Shakira ikuistettiin rantalomalla Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira ja jalkapalloilija Gerard Pique saivat taannoin esikoisensa, ja samalla Shakiran musiikkiura meni jäihin. Sittemmin hänet on nähty erittäin harvoin julkisuuden valokeilassa, mutta nyt laulajatar lomailee perheineen Espanjan Ibizalla.

Shakira kuvattiin eilen uimassa Välimeren aalloissa. Mukana rantaelämää viettämässä olivat myös aviomies sekä perheen pojat Milan ja Sacha. Laulaja osoitti bikinivartalonsa olevan edelleen huippukunnossa perheenlisäyksestä huolimatta.

Shakira oli aktiivinen esiintyjä jo lapsena ja teini-ikäisenä, ja taannoin paljastuneiden lapsuuskuvien perusteella hän näytti nuorena lähes samalta kuin nykyisin. Kuvien joukossa oli myös studiokuvia, joissa 14-vuotias Shakira poseeraa valokuvaaja Carlos Venegasille. Splash Newsin mukaan Venegas kertoi nähneensä jo tuolloin, että teinitytöstä tulee vielä jotain suurta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash