Vuoden överiherkku: Donitseilla kuorrutetut donitsit!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa saattaa törmätä toinen toistaan erikoisempiin ruoka- ja herkkumuotoihin, kuten pizzaan joka tarjotaan pizzasta valmistetussa laatikossa. Nyt veden herkuttelijoiden kielelle tuovat niin kutsutut Inception-donitsit.

Cinnamon Snail -ravintola tarjoilee pienemmillä donitseilla koristeltuja donitseja. Suurikokoisen, vadelmatäytteisen donitsin päällä on pehmeitä, rinkulan muotoisia sokerikeksejä. Ne on puolestaan koristeltu Cheerios-muroista, joista on tehty donitsin näköisiä.

Idea lounaravintolan donitseilla kuorrutetuista donitseista tuli Inception-elokuvasta ja sen inspiroimista internet-meemeistä. Buzzfeed-sivuston mukaan Cinnamon Snail myy todellisia donitsifanien unelmaherkkuja setisemän dollarin, eli hieman päälle kuuden euron kappalehintaan.