Vaginan hieronta oli Applelle liikaa – orgasmipeli poistettiin sovelluskaupasta

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kööpenhaminalaisen Lovable Hat Cult -yhtiön La Petite Mort -peliä kuvaillaan abstraktiksi eroottiseksi musikaaliseksi simulaatiopeliksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että pelin tarkoituksena on simuloida naisen orgasmia.

Pelaajan tehtävänä on liikuttaa sormeaa ruudun ympäri äänitehosteiden johdattamana. Pelialueina on neljä audiovisuaalista kenttää, jotka esittävät pikselöityä vulvaa. La Petit Mortin ääniraidalla kuullaan kokeellisia äänimaisemia ja epäilyttävästi voihkimiselta kuulostavia ihmisääniä.

– Se on eroottinen kokemus, peliä kehittömässä ollut Patrick Jarnfelt kuvailee Mashable-sivustolle.

Peli ei sisällä varsinaista alastomuutta tai seksikohtauksia, mutta sen sisältö oli liikaa Applelle, ja sovellus onkin sittemmin poistettu App Storesta. La Petit Mort on kuitekin edelleen saatavilla Googlen Play Storesta. Jarnfelt ei ole yllättynyt pelin häviämisestä App Storesta, mutta hänen mukaansa La Petit Mortissa oli yhtä paljon kyse taiteellisesta, kuin seksuaalisesta kokemuksesta.

– La Petit Mortin tarkoitus ei ole olla opettava peli vulvan tyydyttämisestä. Sen tarkitus on olla sensuaalinen, eroottinen ja taiteellinen kokemus itsessään, Patrick Jarnfelt julistaa.

La Petite Mort from Lovable Hat Cult on Vimeo.