80-vuotias pariskunta reivasi aamuun saakka – lähettivät DJ:lle kiitoskortin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni sivusto kertoi äskettäin puolalaisesta pariskunnasta, joka vietti ikimuistoisen yön lontoolaisessa yökerhossa. 80-vuotiaat seniorit olivat viihtyneet Fabric-nimisellä klubilla aamuviiteen saakka. Nyt on tullut kiitosten aika.

Yökerhon DJ ja promoottori Jacob Husley on nyt kertonut, että eläkeläispariskunta on lähettänyt hänelle kiitoskortin. Ikäihmiset olivat viihtyneet WetYourSelf-bileissä niin hyvin, että he halusivat henkilökohtaisesti kiittää Husleyta vieraanvaraisuudesta ja vastaanotosta. Pariskunta oli viettänyt koko yön tanssien sekä tequilaa ja teetä juoden.

He kiittivät erityisesti heidän kanssaan juhlineita lontoolaisnuoria sekä erästä neitokaista, joka oli viettänyt pariskunnan kanssa aikaa aamukolmeen saakka senioreista huolehtien. Eläkeläiset olivat suunnitelleet klubivierailua vuosia ja se oli yksi heidän suurimmista haaveista.