HesaÄijä paljasti Staralle: ”Tämä on hesalaisen ja stadilaisen ero”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset ovat viime päivinä huomanneet radioaalloilla ja Spotifyssä uuden tarttuvan kesähitin, kun HesaÄijän Terassilta lentoon on niittänyt menestystä. Stara tiedusteli mieheltä mitä eroa on stadilaisella ja hesalaisella.

– Hirveää eroa en näe. Olen ajatellut sen niin, että hesalainen on muuttanut jostain muualta tänne Helsinkiin ja stadilainen on täällä aina asunut. Siinä on mun mielestä hesalaisen ja stadilaisen ero, HesaÄijä kertoo Staralle.

Hesalaiset ja stadilaiset ovat molemmat ottaneet artistitulokkaan hyvin vastaan.

– Hesalaiset ovat tosi skarppeja ja niillä on siinä mielessä tosi hyvä huumorintaju, että ymmärtävät, että maalainen tulee Raumalta ja huutelee täällä Hesaa. Se on niiden mielestä ihan hauskaa.

– Muutaman kerran olen kuitenkin törmännyt siihen, että videoihin on kirjoiteltu kommentteja, että ”Älä jumalauta sano Hesa!” ja että pitäisi vetää nokkaan tuollaisia. Se ei ole mun mielestä mitään vakavaa, vaan päinvastoin hesalaiset ovat ottaneet tämän sydämellä vastaan.