Murhaaja jäi kiinni selfien vuoksi – pakeni seitsemän vuoden ajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intian Tamil Nadun osavaltiossa asuva Mani-niminen mies murhasi vuonna 2009 vaimonsa, jota hän epäili uskottomuudesta. Viranomaiset etsintäkuuluttivat 45-vuotiaan miehen, mutta eivät onnistuneet löytämään häntä vuosikausiin. Manin uskottiin kuolleen.

Taannoin yksi Manin sukulaisista sattui sellaamaan Chennain kaupungissa sijaitsevan ravintolan Facebook-sivuja. Mies järkyttyi nähdessään etsintäkuulutetun sukulaisensa sosiaalisessa mediassa jaetussa kuvassa. Manin perhe päätti tutkia asiaa vierailemalla ravintolassa.

Sukulaisten epäilykset osuivat oikeaan, sillä ravintolan tarjoilijana työskennellyt mies yritti paeta paikalta nähdessään heidät. Etsintäkuulutetun perhe ilmoitti asiasta viranomaisille, jotka ovat sittemmin pidättäneet Mani. Times of India -uutissivuston mukaan Mani oli esiintynyt vaimonsa murhattuaan Kandaswamy-nimellä, ja työskennellyt ravintolan tarjolijana viimeisten kolmen vuoden ajan.