Erikoinen pariskunta – sika ja kenguru seksisuhteessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian takamailla on nähty erikoinen parivaljakko, jossa naarassika ja uroskenguru näyttävät muodostaneen intiimin suhteen. Paikallinen mies kertoi, että rakastavaiset on nähty yhdessä noin vuoden päivät.

Sydneyssä asuva opiskelija Ryan Frazer oli todistanut vieressä, kuinka kenguru ja sika halailivat toisiaan Australian Alice Springsissä. Mies otti kameran esiin. Pian hän todisti, kuinka kenguru rutisti sikaa kahdella etukäpälällä, ja aloitti pian naaraan kanssa parittelun. Sikaa ei haitannut kengurun lähentely.

Daily Mailin mukaan kaksikon akti oli kestänyt noin kymmenen minuuttia. Naaraspossun omistava Greg Dick kertoo, että hän on yrittänyt erottaa kengurua ja sikaa toisistaan noin vuoden päivät, mutta tuloksetta. Kenguru oli kerran vähällä rikkoa aitauksen, kun se ei heti päässyt emakon luokse.