Supermalli oli suloinen lapsi – Gigi Hadid julkaisi lapsuuskuvansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Gigi Hadid ihastutti taannoin fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa suloisen lapsuuskuvan. Joulukuusen edessä poseeraava pienokainen on todella söötti ilmestys. Ei siis ihme, että Gigin mallinura alkoi jo taaperona.

Daily Mail -lehden mukaan Guess-muotijätin perustaja Paul Marciano kiinnitti Gigin vaatemallistonsa mainoskasvoksi Hadidin ollessa vasta kaksivuotias. Gigi oli yksi pienokaisista, joka esiintyi Baby Guess -lastenvaatekampanjassa.

Kaunotar on myös aikuisiässä nähty Guessin kampanjoissa, sillä hän on ollut mainoskasvona jo kolme kertaa. Gigi on selvästi perinyt mallina työskentelevän äitinsä Yolanda Fosterin geenit, sillä hän ollut kuvauksellinen jo vauvasta asti.

monday vibes

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi