Nudistiravintola Japaniin – ylipainoisille porttikielto!

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aataminasuissaan viihtyviä ihmisiä voidaan koulukunnasta riippuen kutsua joko nudisteiksi tai naturisteiksi. Pääasia heille kaikille kuitenkin on, että ihminen saa olla mahdollisimman paljon alasti. Nyt Japaniin avataan nudistiravintola.

Telegraph-lehti uutisoi uudesta japanilaisesta The Amrita -ravintolasta, jonka on määrä avautua asiakkaidensa käyttöön heinäkuun loppupuolella. Kyseessä on diner-tyyppinen anniskeluravintola, jossa asiakkaat saavat nauttia ateriansa ilman rihman kiertämää. Kaikki eivät kuitenkaan pääse sisään.

Amritaan eivät pääse sisälle alle 18-vuotiaat, eivätkä yli 60-vuotiaat. Lisäksi kaikki tatuoidut asiakkaat käännytetään ovella. Eniten närää aiheuttaa ravintolan asettama painorajoitus, jonka mukaan kaikki 15 kiloa ylimääräistä painoa omaavat asiakkaat joutuvat jäämään oven ulkopuolelle.