Äiti löysi ”huumeita” tyttärensä huoneesta – olikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien teinien vanhemmat järkyttyisivät pahasti löytäessään lapsensa huoneesta epäilyttäviä pillereitä. Erään amerikkalaisteinin tapauksessa huumeiksi luullut kapselit paljastuivat kuitenkin joksikin aivan muuksi.

Twitter-käyttäjä Ashley Banks jakoi sosiaalisessa mediassa ruudunkaappauksia äitinsä kanssa käymästään keskustelusta. Äiti oli löytänyt tytön yöpöydän laatikosta epäilyttäviä, värikkäitä pillereitä.

– Minun talossani ei pidetä huumeita. Tule kotiin saman tien. Keskustelemme seurauksista kunhan isäsi palaa Kaliforniasta. Siihen asti olet arestissa etkä saa poistua kotoa, äiti kirjoitti viestissään.

Ashley kuitenkin kiisti pillereiden olevan huumeita, ja kehotti äitiään laittamaan kapselit veteen. Naisen epäilykset tyttärensä huumeidenkäytöstä osoittautuivat vääräksi, sillä pillerit muuttuivat vedessä pieniksi vaahtomuovidinosauruksiksi. Äiti totesi, ettei Ashleyn tarvitsekaan palata kotiinsa.

– Miksi ihmeessä olet ostanut näitä? Luulin että olit 16 etkä 7, äiti ihmetteli vielä viestissään.

– En tiedä, ne näyttivät hienoilta, tytär totesi.