Hämmästyttävä ultraäänikuva: ”Vaimo odottaa urheiluautoa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ultraäänikuvista voi yleensä erottaa melko hyvin tulevan vauvan muodon, mutta toisinaan niissä näkyvät hahmot näyttävät joltain aivan muulta. Harva kuitenkaan osaisi odottaa sikiön näyttävän kuvassa ajoneuvolta.

Reddit-käyttäjä Brewhays3223 jakoi verkossa kuvan hänen odottavan vaimonsa ultraäänikuvasta. Ultraäänikuvan perusteella näyttää aivan siltä, kuin nainen tulisi synnyttämään ihmisvauvan sijaan pienen auton.

– Vaimoni odottaa urheiluautoa, Brewhays3223 kirjoitit.

Vauva saattaa näyttää ultraäänikuvassa erikoiselta esimerkiksi sen vuoksi, että vauva on kuvaamisen aikaan erikoisessa asennossa. Nykyään vaihtoehtona on teettää myös kolmiulotteinen ultraäänitutkimus, jossa tulevan lapsen muoto on helpompi hahmottaa.

My wife is pregnant with a sports car from mildlyinteresting