Lähdössä seksilomalle? Varaa huone Kinkbnb:n kautta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Majoituspalveluita yhteen kokoava Airbnb-palvelu on nyt saanut haastajan seksimatkailuun erikoistuneelta sivustolta. Kinkbnb vuokraa käyttäjilleen irstailuun tai eroottiseen matkailuun sopivia kohteita. Palvelu aloitti toimintansa viime vuonna.

Mikäli etsit itsellesi ja kumppanillesi upeaa seksilomakokemusta, voi tavallisen hotellihuoneen vaihtaa kokeellisempaan paikkaan. Kinkbnb-niminen sivusto saattaa yhteen majoitusta tarjoavat ja sitä tarvitsevat.

Erona perinteiseen palveluun on se, että vuokraamisen pääasiallisin syy on seksin harrastaminen. Suurin osa majoituksista on tarjolla Yhdysvalloissa. Huoneita, sänkyjä tai vaikkapa kokonaisia bondage-luolia voi varata joko yö- tai tuntitaksalla. Sivusto vaatii rekisteröitymisen.