Robbie Williamsin oksettava tapa – pureskelee varpaankynsiään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuuluisat ihmiset saattavat ylläpitää kuvitteellista imagoa, jonka mukaan he ovat säkenöivän täydellisiä. Laulaja Robbie Williamsin vaimo osaa ainakin pudottaa siippansa takaisin maan pinnalle kertomalla medialle miehen ällöttävistä tavoista.

Laulaja Robbie Williamsin vaimo Ayda Field on paljastanut, että hänen miehensä pureskelee omia varpaankynsiään. Ällöttävä tapa paljastui Loose Women -paneelikeskustelussa, kun Field kertoi nähneensä miehen suussa palan hetkeä aiemmin leikkaamastaan varpaankynnestä. Samassa yhteydessä nainen kertoi, että monien kuolaama laulajakomistus ajelee alapään, rintakehän ja käsien karvoituksen pois.

– Yksi hänen pahimmista tavoistaan on karvojen ajeleminen. Lähinnä siksi, että koko kylpyhuone näyttää sen jälkeen siltä kuin siellä olisi keritty lammas tai joku olisi hyökännyt villakoiran kimppuun, Field tilitti.