Suurin timantti 100 vuoteen myydään – silmiähivelevä näky kädessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Kanadalaisen Lucara Diamond -yhtiön Afrikan Botswanassa sijaitsevasta kaivoksesta löydettiin viime vuonna timantti, joka on suurin laatuaan sataan vuoteen. 1.109 karaatin jalokivi on lähes tennispallon kokoinen. Nyt jättitimantti myydään huutokaupassa.

Lesedi la Rona -niminen timantti huutokaupataan Lontoossa 29. kesäkuuta. Yahoo News -uutissivuston mukaan Sotheby-huutokaupan meklari uskoo timantin myyntihinnan kohoavan yli 70 miljoonaan dollariin. Timantista on nyt ennen huutokauppaa julkaistu uusia valokuvia, joista nähdään miten suuresta timatista on kyse.

TImantin odotetaan rikkovan timantin myyntihinnan aikaisemman ennätyksen ja nousevan jopa 70 miljoonaan dollariin. Nykyinen ennätys tehtiin Genevessä, jossa Blue Moon -timantti myytiin 48,5 miljoonalla dollarilla. Hong Kongista kotoisin oleva miljardööri Joseph Lau osti arvokiven lahjaksi seitsemänvuotiaalle tyttärelleen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash