Ujo koira päätyi uima-altaaseen – reaktiosta miljoonien katsojien nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirien päiväkoti Happy Tails Resort on jakanut videon, johon jokainen olonsa joskus sosiaalisesti kömpelöksi tuntenut voi samaistua. Siinä koirille on järjestetty allasbileet, joiden osallistujista yksi ei selkeästi tunne oloaan kotoisaksi.

Happy Tails Resortin videolla suurin osa koirista on arvatenkin innoissaan päästyään virkistävälle uinnille altaaseen. Yksi eläimistä kuitenkin pysyttelee paikoillaan ja tuijottaa kameraa. Koira ei tunnu olevan kiinnostunut lajikumppaniensa ilonpidosta. Samasta altaasta nähtiin hauska video jo vuonna 2013.

Facebookissa jaetusta videosta tuli nopeasti nettihitti. Se on ehtinyt keräämään alle viikon sisällä yli 6 miljoonaa katselukertaa. Ujo koira sai luultavasti vahingossa enemmän huomiota, kuin se toivoikaan.