Kömpelö lehmä jäi jumiin – palokunta riensi pelastamaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hauskat kotivideot ikuistavat usein kömpelöiden ihmisten ja eläinten edesottamuksia. Kun motoriikka menee pieleen, saavat kanssaeläjät makeat naurut tötöilijän kustannuksella. Sanotaan, että vahingoilo on aidointa.

Näin kävi myös Englannissa, jossa palokunta joutui pelastamaan puuhun jumiin jääneen lehmän. Mirror-lehti uutisoi North Yorkshiressä tapahtuneesta onnettomuudesta, jossa utelias lehmä oli tunkenut päänsä puunrungon sisään. Valitettavasti nautaeläin ei saanut päätä ulos kolosta omin avuin.

Paikalle soitettiin palokunta ja pelastusoperaatioon osallistui myös järeä maatalouskone. Mukana oli myös eläinlääkäri, joka tarkkaili kömpelön kantturan hyvinvointia. Lehmä rauhoitettiin ja lopulta puuta jouduttiin sahaamaan niin paljon, että epäonnisen eläimen pää mahtui ulos raosta.