Pähkähullu tempaus – mies poltti maailman tulisinta chiliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Chiliharrastus on kasvattanut viime vuosina suosiotaan niin Suomessa kuin maailmallakin. Useimmat alan harrastajat nauttivat chilinsä ruoan seassa, mutta Russel Hawkins -niminen amerikkalaismies on toista maata.

Youtubessa julkaisemallaan videolla Hawkins kokeilee maailman tulisimmaksi kuvailtua Carolina Reaper -chiliä epätavallisin keinoin. Ensin hän polttaa chiliä sähkötupakan avulla ajassa 4:30.

– Keuhkoni ovat tulessa, mies toteaa kameralle.

Polttamisen jälkeen Hawkins ottaa chilijauhetta pillillä nenäänsä. Ilmeisesti tämäkään ei ollut vielä tarpeeksi sekopäistä puuhaa, sillä lopuksi hän hieroo Carolina Reaperia vielä silmäänsä.

Carolina Reaperin tulisuusaste on noin 2.2 miljoonaa skovillea. Videolla nähtäviä temppujen kokeilemista kotiolosuhteissa ei siis voi suositella edes kovimmille tulisen ruoan ystäville. Russel Hawkins julkaisi videon Youtubessa jo alkuvuodesta, mutta se on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa viime päivien aikana.