Halvaantunut pikkupupu ihastuttaa sinnikkyydellään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wheels-niminen pieni jäniksen poikanen oli uteliaana poistunut eläintilalla pesänsä mukavasta lämmöstä ja lähtenyt tarkkailemaan ympäristöään. Jänis ei ollut kuitenkaan enää löytänyt takaisin pesäänsä, minkä vuoksi se oli vahingossa häirinnyt aikuista reviiristään tarkkaa jänistä.

Jänis oli siirtänyt pienen Wheelsin pois alueeltaan ja satuttanut sitä vahingossa olemalla liian kovakourainen. Kun tilan omistajat olivat löytäneet Wheelsin he olivat huomanneet, että sen takajaloissa oli jotakin vikana. Wheelsin takajalat olivat halvaantuneet, mutta se ei estänyt pientä jänistä liikkumasta kun Wheels edelleen jatkoi innokkaana seikkailujaan vetämällä itseään etukäpälillään eteenpäin.

Wheelsistä kiertää Facebookissa ihastuttava video, jossa pieni pupu näyttää antavan pusuja miehelle. Wheelsin takajalat on laitettu pakettiin, jonka alle on kiinnitetty neljä pyörää. Wheels vetää itseään etukäpälien avulla eteenpäin näyttäen siltä, että sitä ei häiritse tippaakaan halvaantuneet takajalat.