Intohimoisen suudelman karmiva päätös – nainen puri kielen irti!

Ohhoh! · Annika Kela

Yhdysvaltalaisnainen on pidätetty epältynä poikaystävänsä pahoinpitelystä. Intohimoisen hetken huumassa nainen oli nimittäin alkanut purra poikaystävänsä kieltä ja lopulta hän oli puraissut kielen poikki.

41-vuotias uhri Dwayne Williams soitti hätänumeroon saadakseen apua ja ilmoittaakseen rikoksesta poliisille. Asian selvittäminen osoittautui kuitenkin yllättävän haastavaksi, sillä viranomaiset eivät saaneet selvää miehen puheesta.

Williams kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi ja lopulta viranomaisille selvisi, kuka oli rikoksen takana. Poliisit pääsivät 37-vuotiaan Shakeia Longin jäljille ja he pidättivät naisen. Kuulusteluissa kävi ilmi, että Shakeia oli ollut tapahtumahetkellä huumeiden vaikutuksen alaisena.

Hän myönsi käyttäneensä enkelipölyä, joka tunnetaan myös PCP:nä. Longilla on entuudestaan rikostausta ja hän oli rikoksen tapahtuessa ehdonalaisvanki. Ehdonalaisuus tullaan nyt todennäköisesti muuttamaan ehdottomaksi vankeusrangaistukseksi. New York Daily News -sivuston mukaan Longin oikeudenkäynti järjestetään maaliskuun lopulla.